sabinalin

Solar under molnen

Kategori: Sabina

Hej! Har anlant till Thailand, Koh Samui. Iofs sa gjorde jag det i lordags. Men ja. Du har vall inte missat var reseblogg? http://Vadfanharvigettossinpa.blogg.se

Det har inte varit supermycket sol an. Mest moln, fast solen tittar fram da och da. Imorse regnade det supermycket. Och blaste gjorde det inatt. Trodde att vi skulle flyta ivag nan annan stans.

Nu ska vi titta igenom vara broschyrer om utflykter och sant.


Tack for mig!

Ett inlägg kommer lastat med en reseblogg

Kategori: Sabina

Jag och ida gjorde en blogg som vi förhoppningsvis kommer att kunna uppdatera under Thailandvistelsen. Varsigó å läs.  Dock står det inte så mycket där ännu. 

http://vadfanharvigettossinpa.blogg.se/

Kalla mig rödtott

Kategori: Sabina

Förra veckan gick jag och färgade håret, rött. Eller gick och gick. Jag gick in på toan här hemma och gjorde det på mig själv. Så så lång gick jag ju inte. Även om jag gick långt med att färga håret rött.
Har velat ha det länge, och har ägt färgen i över en månad. Hade tänkt göra det innan jag for till Malmö. Men kom på att jag inte ville färga nå mer innan Thais. Så det fick vänta tills nu

Måste erkänna att jag blev nervös när jag såg färgflaskan. Hej mitt hår kommer blir rosa/rött.fast mitt  hår blev inte flugsvampigt. Utan mest brunt med rött skimmer. rött skimmer, vad fint det lät. Det är fint också. Jag gillare faktiskt.

Fast på den här bilden syntes det absolut ingenting. typ.tack för mig