sabinalin

En dag sitter man där också.

Kategori: Sabina

Den oplanerade spontanhelgen

Kategori: Sabina

Den här helgen bestämde jag och Lisa att inte planera nånting. Köndes skönt att ha möjligheterna öppna.

Enda bestämda var uteserveringsmys med god mat och vin på fredagen, and soo we did. Dock inte där vi ville, hela Övik hade samma plan som vi. Så fanns bara ett ledigt ställe: Kannan. Men de dög bra de å. God mat och en flarra vin!

Medan vi satt där fick vi erbjudande lm skjuts och sovplats i Sollefteå, vinet sveptes, åkte hem, packade och 30 min senare satt vi i en bil påväg till Sollefteå.

Hade tänkt att vi kunde dra till storsjöyran på lördagen när vi ändå var påväg neråt. Men ingen var särakilt körbar så tidigt på lördagen, och inte så pigg heller för den delen. Så vi åkte hem på eftermiddagen.

Jag, Lisa och Jessica drog ut till nå okänt folk på Dekarsjön på kvällen, sen drog vi hem å kolla på film med Tobbe. Söndagen spenderades ute på Grisslan, med båtåkning, vattenskoter och ring bakom båten. En heelt bra dag och bra avslut på helgen. Nöjder!

Sista rycket blev sista rycket.

Kategori: Sabina

Sist, satt på Hostlet i Observatory utanför Kapstaden i Sydafrika. Sista veckan fick ingen uppdatering, Garderoute tog upp vår tid. Bästa på hela resan! Men mer om det senare när det finns tid.

Nu, sitter på ett kontor i Övik. Sommarjobb på Resursenheten. Kontraster javisst.

En vecka kvar på schemat. Känns som att sommaren är slut och samtidigt en känsla av att den inte ens har börjat. Är sommarsambo med Lisa, dock träffas vi nästan aldrig. Jobba, träna, äta, sova. Thats the "vardagslife".