sabinalin

Godahoppsudden och en massa djur.

Kategori: Fältstudier i Kapstaden 2013

Då var det "helg" igen. Helt sjukt vad fort det går. Vi "jobbar" ju bara måndag-onsdag, så nästa vecka är vår sista "projektvecka", det går fort fort fort.
 
Idag var vi på utflykt, stannade och tittade på pingviner på "pingvinstranden", som jag så fint döpte den till nu, och sedan käkade vi lunch på "detvattnasimunnen"-resturangen. Efter lunchen drog vi vidare mot Godahoppsudden, där blev det lite (mycket) vandring och massa utsiktsbilder. Påvägen dit såg vi babianer på vägen, så ryktet om babianerna på vägarna bekräftades. Förutom babianer och pingviner såg vi även antiloper, strutsar, nån typ av iller, dassie och en insekt som var väldigt nära besläktad med dinosaurier (egen tolkning, men sann).
 
Efter denna utflykt åkte vi hem, och sedan gick vi på Sushi och Thai stället här i Obs, och jag fick testa Sushi på riktigt för första gången. Endast testad en gång förut, men den var äcklig. De här var helt okej, skulle dock inte vilja äta det om jag var vrålhungrig. Men det roligaste och som gjorde att de blev lite godare, förutom hur fina de är, är att de rullade på ett sånt där band som jag bara sett på tv. Det var mysigt. 
 
resten av kvällen har bestått av UNO-spelande, och nu sängläge. Imorgon blir det stan, Royal eatern (BRIEBURGARE OCH MILKSHAKE) och sedan Comedyclub. YAY!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: