sabinalin

Fotbollsplan och waterfront

Kategori: Fältstudier i Kapstaden 2013

Dag 5 på resan. Känns som att vi har vart här länge, men samtidigt har vi såå mycket vi vill göra så tiden kommer att gå megafort. Vill göra allt här!
 
 
 
igår hade vi en "slappardag", alltså inget inplanerat, så vi bestämde oss för en promenad till tågstationen och en idrottanläggning, sprang in på en fotbollsplan och myste ett tag innan vi gick hem igen. For ut och sprang en sväng med Emil och Isabell, sjukt skönt att få springa av sig lite och i den här miljön har man så mycket nytt att titta på runt varje runt!
 
 
På kvällen bjöd vi in Tania, Jamie och Weronica på grillning här på hostlet, galet gott. Och galet trevligt!
 
 
idag började halva gänget på deras projekt, så vi i andra halvan som ska vara på barnhemmet drog iväg till Waterfront som är ett stort handels/köpcenterområde i hamnen, det var riktigt fint där.(Dock var vi ett hårstrå från att krocka påväg dit,bilen som mötte oss satt i princip och sov på fel sida av en trång väg).  Kollade mest in lite affärer och matställen osv, men utsikten mot bergen som löper runt stan är så sjukt mäktiga!  
 
 
 
Sen mötte resten av gänget upp oss efter att de fått sluta på sitt projekt, så vi gick och käkade en riktig maffig lyxlunch, sjukt god, innan vi begav oss hem!
 
 
Imorgon börjar vi som sagt på vårt projekt, är så pirrig i magen så jag vet knappt vars jag ska he mig. har ingen ingen om vad som väntar, det kommer att bli så spännande. Så ikväll blir det bara lugnt!
 
Hörs, tjing!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: