sabinalin

MÅNDAGSPEPP

Kategori: Sabina

Hallå alla måndagshatare!
 
Jag är på så jäkla bra humör just nu, trots måndagens dystra atmosfär (dock tycker jag tisdagar är värre). Kan kanske bero på att jag är "ledig" idag. Alltså ingen skola. Dock sitter jag och skriver uppsats och tvättar. Tvättar ja, jag tog mig till tvättstugan, i normal takt. Jag kunde gå. LYCKA! I en vecka har jag suttit isolerad nu, inte kunnat röra mig i princip, men nu gick i hyffsad normal takt iallafall. Ska testa att gå en kortare promenad lite senare när jag är klar med alla sysslor som måste bli klar idag. 
 
Ska också slänga ihop till mitt nya favvobröd, NYTTIGT, MÄTTANDE OCH GOTT. Så jäkla gott. Det är en nyttigare variant på filmjölkslimpa ungefär. Kommer med update om det lite senare. 
 
Bra humör var det. Japp! Kan inte beskriva känslan jag har just nu, det känns verkligen som att allt går åt rätt håll. Vad som går åt rätt håll vet jag inte heller, men det pirrar i magen iallfall. Vet inte varför och det är det som gör det så otroligt roligt. 
 
Det känns till och med bra att umgås med Wolvén-boken. Finner den ganska intressant. Och då vet vi att jag är på bra humör. 
 
 

söndagsmys med hallon/blåbärfluff

Kategori: Sabina

Testade att gå ut en sväng, helt sjukt att jag blir anfådd av att gå myrsteg fram och tillbaka till sophuset. Tar 4 minuter max i vanliga fall. Menmen så länge det går framåt, ska gå en längre sväng imorgon.

Nu ska jag söndagsmysa med hallon/blåbärfluff med granola och kokos. Och en kopp grönt såklart! (Känns så bra att dricka det hehe)

Lördagsshopping

Kategori: Sabina

Får man inte festa en lördagshelg så får man unna sig lite shopping istället, hängde på Nelly hela kvällen igår. Så det blev att jag slängde iväg en beställnig på lite gósaker jag hittade. 
 
Idag ska jag försöka röra på mig lite, trots att jag har ont. Gick ut med soporna igår, första gången jag var ut på hela veckan, och det var en kamp. Kan gå väldigt sakta. Men antar att det är en träningssak det också. Får nog räkna med att gå försiktigt närmast veckan iallfall, och det är väl bättre än att sitta helt still antar jag.
 
 

lördagens lyxmiddag

Kategori: Sabina

Har ingen matlust idag. Så detta var det enda jag kunde åstadkomma, förutom piggelinglass då (hehe).


CHIPSKROPP

Kategori: Sabina

fredagsmys med Lana. Chips och monsters university. Kul fredagskväll minsann!
Höstinspiration

Kategori: Sabina

 

Höstmys

Kategori: Sabina

Sitter i soffan och letar runt efter lite mysiga höstkläder, det är inte svårt att bli inspirerad när jag har sån jääkla frossa i mig. Har suttit och frysit hela dagen. Det regnar ute, så då gör det inte så mycket att få gömma sig i filten.