sabinalin

Sista rycket

Kategori: Fältstudier i Kapstaden 2013

Nu blev det dåligt med uppdateringar på sista. Kan bero på att det inte har hänt så mycket på senaste. 
Förra veckan lämnade Isabelle oss på Torsdagen, så blev ludda (lunch/middag) på Waterfront, resten av helgen var jag rätt dålig i magen, (Denna jäkla magsjuka som har spökat. Men nu är det iallafall bra.) så blev inte mycket annat gjort än sängläge. På fredagen var vi i Canvendish och handlade converse och både lördag och söndag blev det strandläge. 
 
Igår, måndag, sa vi hejdå till Terese, och sedan blev det en långpromenad, lunch på Honeybun och sen gick jag och Tina och klippte oss. Efter det blev det rapportskrivning resten av dagen. 
Idag blev det en promenad och sedan balkonghäng innan vi åkte till skolan för att säga tack och hejdå till rektorn, lämnade en donation och en present, sedan vandrade vi vidare till hemmet för att säga hejdå även där, gav en donation och bjöd på chokladbollar. Nu är det slut påriktigt minsann. 
Vi har till och med börjat packa, på torsdagmorgon lämnar vi hostlet för att åka på Gardenroute i 4 dagar innan hemresa till Sverige. Så imorgon är sista dagen här i obs. dock ska den spenderas på Waterfront och inne i stan, dags att shoppa det sista!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: