sabinalin

Lets go to the beach beach

Kategori: Fältstudier i Kapstaden 2013

Första dagen på stranden blev på fredagen, Clifton beach besökte vi. HELT fantastiskt. Att det får se ut sådär som det gör i det området. Brevid finns det en annan strand, camps bay, dit ska vi nog imorgon. Vi gick dit och åt munch (lunch/middag word a la Lana) och vill helt klart dit igen. Det är väldigt LA-inspirerat (iallafall så som det ser ut på tv). Efter strand hänget for jag, Emil och Isabell ut på en springtur till Universitetet, det var dock mörkt så jag såg inte så mycket utav hur det såg ut, men det verkade mysigt och stort. Senare gick vi ut på Trenchtown och tog ett par drinkar och lirade fotbollsspel. 
 
 
Idag följde vi med ett gäng från ett barnhem som har samlat ihop pengar för utflykt, så de tog med sig barnen till en strand som heter St James, så vi åkte tåg dit och spelade fotboll, badade i något som var som en pool i havet, solade och umgicks. I det här området är det flest hajattacker, det kändes kul. På stranden brevid St James (några meter bort bara) har de hajflagg, idag var den svartflagg, vilket står för att de är dålig sikt och därför inte kunde avgöra om det är hajvarning eller inte. 

Efter stranden gick vi och käkade (åter igen, JÄKLIGT god mat, har verkligen bara ätit god mat här än så länge, finns nog inget annat heller). Ikväll har vi grillat här på hostlet, gjort bål och bara mått bra, vi har också tagit igen några missade UNO-spel (kör ett spel om dagen, med sammanställning av poäng). Tanken var att vi skulle till Cape point imorgon på en heldags utflykt, men det blev inställt så det får bli en annan dag då alla är ledig.
Då tre av oss har fotbollsprojekt imorgon drar resten av oss nog till Campbay, som är stranden brevid Clifton. (Passa på när det är varmt). Ikväll har vi också planerat in lite olika aktiviteter för de kommande helgerna och insåg att vi inte har så mycket tid att spela på, så nu är schemat fullproppat med lite smått och gått (fallskärm, vinprov, hajdyk, garden route etc)
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: